Jump to content


I'm having some frustrating connection issues.


5 replies to this topic

#1 LiamEXO15

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 12 January 2017 - 11:44 AM

Rather then making a long post that you will all have to read, heres a video I made explaining the problem in detail.

Any help would be much appreciated.

#2 MainAdmin

    Administrator

  • Administrators
  • 182 posts

Posted 14 January 2017 - 07:43 AM

Please try to connect now.

#3 MainAdmin

    Administrator

  • Administrators
  • 182 posts

Posted 22 January 2017 - 08:13 PM

We have corrected this problem. Please try today update - Version 205 Build 2 Inform us about results.

#4 MainAdmin

    Administrator

  • Administrators
  • 182 posts

Posted 25 January 2017 - 01:11 PM

Please try new version 207.

#5 MainAdmin

    Administrator

  • Administrators
  • 182 posts

Posted 26 January 2017 - 08:40 AM

Today released additional update – Version 207 Build 5.
“Connection Problem” have solved completely.

#6 shauny

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • LocationCanada,Québec

Posted 28 January 2017 - 05:54 PM

I'm on the 207 and now the connection to the server for normal comp take forever to load just like if I would be browsing with a proxy and it does save but sometime save doesn't due to connection.
Check if your setting server "USA,Rus,etc" doesn't act as a proxy if it does take this away change the code.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users